Tapahtumasta

04-diashow

Tiedote huhtikuu 2020

Meditaatioita poikkeustilan aikana

Odottamaton koronapandemia on pakottanut yhteiskunnan uuteen tilanteeseen. Yllättäen on tullut aika pysähtyä, pysytellä sisällä ja välttää ylimääräisiä kontakteja. Ihmisten arkeen on samalla tullut monenlaisia haasteita, huolia ja epävarmuutta.

Nyt onkin oikea aika suunnata huomio omien sisäisten voimavarojen vahvistamiseen. Tällä tempauksella haluamme olla mukana tukemassa suomalaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia poikkeustilan aikana.

Terveyttä ja hyvinvointia

Tempauksessa käytetään helppoa Sahaja jooga -meditaatiotekniikkaa, jonka avulla voidaan lisätä mielenrauhaa, tasapainoa ja arjessa jaksamista. Meditaatio tuo meidät nykyhetken tilaan, jossa ajatustoiminta rauhoittuu ja hermoston tila tasapainottuu. Myös sisäinen turvallisuudentunne vahvistuu. Jo lyhytkin meditaatiohetki saa päivän sujumaan paremmin.

Meditaatiolla on tutkitusti myös monia terveyttä edistäviä vaikutuksia, se mm. laskee verenpainetta ja vähentää stressiä. Aivojen liikakuormituksen vähetessä tarkkavaisuus ja muisti paranevat. Tutkimusten mukaan myös monet krooniset sairaudet, esim. astma ja verenpainetauti voivat helpottua.

Nettimeditaatiot lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15

Suomi Meditoi Pysy kotona -tempaukseen voit osallistua tällä sivustolla. Ohjattu ilmainen nettimeditaatio alkaa joka lauantai ja sunnuntai klo 15. Kesto n. 30 min.

Ilmaiseen meditaatioon pääsee mukaan helposti painamalla etusivun Tästä meditoimaan -nappia. Osallistujan tarvitsee vain istua mukavasti ja seurata ohjaajan opastusta. 

Tapahtumassa voi meditoida kotona tai luonnossa käyttäen joko tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia.

Meditaatiot alkavat lauantaina 25.4 ja loppuvat sunnuntaina 28.6.2020. Osallistuminen ei velvoita mihinkään.

Viimeksi Suomi Meditoi koko maanlaajuisesti vuonna 2017 juhlistaessaan satavuotiasta Suomea.

 

 

Lisätietoja myös sähköpostitse: suomimeditoi@gmail.com

Suomi Meditoi 2020 – Pysy kotona -tempaus,

Sahaja Yogan tuki ry, Helsinki