Mikä on Suomi Meditoi 2017?

Tiedote helmikuu 2017

Suomi Meditoi 2017 - sata meditaatiota 100-vuotiaalle Suomelle

Tänä vuonna järjestetään maanlaajuinen Suomi Meditoi 2017 -tempaus. Tällä tapahtumalla halutaan edistää suomalaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, sekä samalla juhlistaa Suomen itsenäisyyden merkkivuotta.

Tempauksessa pidetään lyhyitä 1,5-tunnin Sahaja Yoga-meditaatiokursseja ympäri koko Suomen. Kurssin aikana opitaan yksinkertainen meditaatiotekniikka, jonka avulla voidaan lisätä mielenrauhaa ja tasapainoa. Meditaatiota voivat harjoittaa kaiken ikäiset ja kuntoiset, eikä se vaadi mitään erityisjärjestelyjä.

Terveyttä ja hyvinvointia

Meditaatiolla on tutkitusti todistettu olevan monia terveyttä edistäviä vaikutuksia, se mm. laskee verenpainetta sekä vähentää stressiä.

Meditaation aikana aivomme saavat lepohetken, joka taas tehostaa niiden toimintaa lisäämällä tarkkaavaisuutta ja muistikapasiteettia. Meditaation avulla pääsemme nykyhetken tilaan, jossa huomiomme lepää ja hermostomme toiminta tasapainottuu.

Jo 10 minuutin rauhoittumishetki meditaatiossa saa päivän alkamaan ja sujumaan paremmin.

Suomi Meditoi nyt sadassa paikassa ympäri maatamme!

Juhlavuoden kunniaksi voit myös tilata Suomi Meditoi -tempauksen haluamaasi paikkaan. Ohjaajamme tulevat sinne, missä sinä olet. Kurssit ovat ilmaisia.

Suomi Meditoi -tapahtumat toteutetaan aikavälillä 1.3 - 6.12.2017.

Viimeksi Suomi Meditoi koko maanlaajuisesti keväällä 2009. Tapahtuman järjestää Sahaja Yogan tuki ry.

Lisätietoja tapahtumasta:

suomimeditoi@gmail.com
p. 041 490 0100, Sahaja Yogan tuki ry
www.suomimeditoi.fi
www.jooga.org

Löydä maksuttomat meditaatiot

Maksuton.